Personvern

Lena & Centrum Trafikkskole AS

Behandling av personopplysninger

Denne websiden er utviklet av TABS AS for Lena & Centrum Trafikkskole AS.
TABS AS er databehandler for Lena & Centrum Trafikkskole AS.

Opplysninger om deg og din bruk av tjenesten

Informasjon som vises på websiden og/eller som du registrerer på websiden er knyttet til kundeforholdet mellom deg og Lena & Centrum Trafikkskole AS.

Opplysninger og annen informasjon du måtte angi på denne websiden videreformidles til Lena & Centrum Trafikkskole AS.

Det er trafikkskolen som er ansvarlig for behandling av dine personopplysninger. Som eier av dine egne personopplysninger har du rett til innsyn i egne opplysninger og har rett til å få data rettet og slettet med visse forbehold.

Har du spørsmål om hvordan dine personopplysninger blir behandlet som du ikke finner svar på her - eller ønsker du innsyn, retting eller sletting av data - kan du kontakte Lena & Centrum Trafikkskole AS som er ansvarlig for behandlingen av dine data.

Teknisk informasjon

For å kunne levere tjenesten, for å tilby en best mulig brukeropplevelse til deg og for å kunne tilby support, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Vi behandler informasjon om hva slags nettleser du bruker, IP-adressen din, landingsside og besøkshistorikk.

Som de fleste nettsteder benytter websiden seg av informasjonskapsler (cookies). En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på, eller interaksjon med, en nettside legges i din nettlesers internminne. Websiden bruker informasjonskapsler til statistikk, i den hensikt å kunne gjøre nettsidene våre enda mer brukervennlige.

I informasjonskapslene lagres IP-adresse, hvilken nettleser og operativsystem som benyttes, samt data over besøkte undersider med dato/tidspunkt for besøket. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere brukeren.

Ved å bruke websiden samtykker du til at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Hvis du ikke ønsker å samtykke til dette, kan du administrere bruken av informasjonskapsler i din nettleser.

Det kan du lese mer om her: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Kommende aktiviteter

Trafikalt grunnkurs u/trafikant i mørket (TG)

2. mars / Raufoss / 1.800 kr

Obligatorisk mc-kurs kl A1-A2 og A (A)

10. mars / Lena VGS, grupperom 3,ok / 1.000 kr

Grunnkurs moped (AM146)

11. mars / Lena VGS, studiesenteret grupperom 3, ok / 700 kr

Lastsikringskurs (BE)

18. mars / Amsrudveien 1 BilXtra / 900 kr

Ta kontakt

Adresse

Storgata 41

2831 Raufoss

404 67 088

post@lena-centrum.no

Messenger

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo